beautyfeestje-divafeestje-tieners-schoonheidsbehandelingEen diva ziet er tip top uit. Het woord komt uit het Italiaans, waar diva een vrouwelijke godheid aanduidt. Dit kinderfeestje is dan ook geweldig voor tienermeiden van 13 jaar t/m 16 jaar want ieder meisje wil er mooi uitzien. Ik leer de meisjes veel over natuurlijke schoonheid en we gaan de slag met maskertjes, scrubs and facial oils. Ik ben geïnspireerd geraakt door het Amerikaanse “Home Spa“ idee, gebaseerd op aromatherapie. Ofwel: beautyrecepten uit je eigen keuken voor een mooie huid, 100% puur natuur.

Aromatherapie betekent letterlijk geurentherapie, maar het is ook een vorm van kruidengeneeskunde. In de aromatherapie maken we gebruik van etherische oliën, dit zijn natuurlijke extracten uit bloemen, planten, vruchten en bomen. De ingrediënten uit deze etherische oliën geven je een stralende en mooie huid. Magie in een klein flesje….

Wat moet je doen voor een mooie huid? Zorg dat je gezond eet, voldoende slaapt, voldoende water drinkt, geregeld lichaamsbeweging krijgt. Tijdens dit kinderfeestjes leer ik de meisjes hun huid op een 100% natuurlijke manier perfect te verzorgen. Voordat je lekker gaat tutten met je vriendinnen, doe je samen een beauty quiz en natuurlijk krijgt de beste beautyqueen een mooie prijs. Een leuke combinatie van schoonheidsverzorging, plezier en relaxen. En hebben ze puistjes, don’t worry, dan geef ik de meiden tips en trics hoe ze met aromatherapie hier iets aan kunnen doen.

yoghurt-mandarijn-maskertje-cosmetica-zelfmaken

 

Beautyprogramma

Yoghurt-Mandarijn reinigingsmelk

 Honing-Suiker gezichtscrub

 Chocolade of kleimasker

Bloemenwater

Facial oil