Letselschade advocaat inschakelen na een bedrijfsongeval 

0

Als jij slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval, dan is dat zeer vervelend. De kans is namelijk groot dat jij voorlopig of misschien zelfs nooit meer kan werken omdat jij letsel hebt opgelopen. Dit houdt dan ook meteen in, dat als jij geen vast contract hebt, jij al je inkomsten kwijt bent. Toch moet jij je gezin kunnen verzorgen en ook heb jij een dak boven je hoofd nodig. Deze kosten kan jij niet meer opbrengen door het letsel en daarom moet jij hiervoor vergoed worden. Dit is wel zo eerlijk want het is natuurlijk niet jou fout dat jij met letsel thuis zit. Hier vind je meer informatie over wat jij moet doen als jij het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval. 

Schakel een letselschade advocaat in 

Wanneer jij slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval, is het enorm belangrijk om zo snel mogelijk een letselschade specialist in te schakelen. Een letselschade specialist is, zoals de naam al zegt, een specialist op het gebied van letsel. Een letselschade advocaat gaat kijken naar de schade die jij hebt opgelopen. Hier wordt dan niet alleen gekeken naar de huidige schade, maar ook de toekomstige schade, want de kans is groot dat jij helemaal niet meer of voor een langere periode niet meer kan functioneren in de maatschappij. Als een letselschade advocaat weet wat de schade is, dan gaat de letselschade advocaat Amsterdam namens jou een claim indienen bij de rechtbank. 

Wat is mijn winkans?

Als jij het bedrijf waar jij voor werkt of gewerkt hebt, wil dwingen tot het betalen van een schadevergoeding dan komt het altijd tot een rechtszaak. Je wilt dan natuurlijk ook weten wat de kans is dat jij de rechtszaak wint. Dat is een logische gedachte en daarom is het belangrijk om te weten dat als jij er helemaal niets aan hebt kunnen doen om het bedrijfsongeval te voorkomen, jij vrijwel altijd de rechtszaak wint. Het komt zelfs vaak genoeg voor dat als iemand wel iets had kunnen doen om het bedrijfsongeval te voorkomen, die persoon alsnog een schadevergoeding krijgt. Het bedrijf is namelijk verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkvloer en niet alleen de werknemers. 

Wat kost een letselschade advocaat?

Het maakt bij een letselschade advocaat niet uit of je de rechtszaak wint of niet. Je hoeft helemaal niets te betalen want als jij de rechtszaak wint, dan worden de kosten van de advocaat verrekend met de schadevergoeding. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat je honderden euro’s kwijt bent aan een letselschade advocaat.

Geef een reactie