Een gebruikte MAN TGX trekker kopen of verkopen?

0

Wanneer je op zoek bent naar een andere truck voor je oplegger, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om voor gloedjenieuw te gaan. Maar wist je dat een gloednieuwe truck verschillende nadelen heeft? Zo moet je echt de volle mep betalen én moet je lang wachten voor deze truck wordt geleverd. Voor dat is het wellicht een beter idee om eens te kijken naar de mogelijkheden van een gebruikte truck. En dan meer specifiek een gebruikte MAN TGX trekker. Zo'n MAN TGX trekker gaat jarenlang mee, is praktisch onverwoestbaar en er zijn altijd nog weer reserveonderdelen voor te vinden.

Een gebruikte MAN TGX trekker zoeken doe je online

Je hoeft echt niet stad en land af te reizen om een goede, gebruikte MAN TGX trekker te vinden voor jouw wagenpark. Je kunt online precies die gegevens ingeven die jij van belang vindt. Van het aantal gereden kilometers tot het bouwjaar maar ook het aantal kilometers dat je moet afleggen om de MAN TGX trekker te bekijken en werkend te zien. Online zie je direct de basisinformatie en er is de mogelijkheid om meer informatie op te vragen via de site. Je kunt dan ook direct een afspraak maken om de truck te bezichtigen.

Je gebruikte MAN trekker verkopen doe je online

Wanneer je een truck overhebt, bijvoorbeeld omdat je je bedrijf compleet aan het vernieuwen bent of juist gaan inkrimpen, dan kun je nog best wat geld krijgen voor het materieel dat je niet (meer) gebruikt. Natuurlijk geldt dit voor die MAN trekker die nu werkeloos staat te zijn, maar ook voor al je andere gemotoriseerde apparatuur. Denk dan bijvoorbeeld aan heftrucks, reachtrucks of opleggers. Maar ook gebruikte zeecontainers en tractoren kun je online te koop zetten. Hierbij is het altijd van belang dat je goede foto's plaatst en de eventuele documentatie op orde hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan onderhoud, schades en schadeherstel. Ook het aantal werkuren kan van doorslaggevend belang zijn voor een eventuele koper.

Gebruikt is beter op het gebied van duurzaamheid

Wanneer je kiest voor gebruikt in plaats van voor nieuw, zorg je voor meer duurzaamheid. Er hoeven minder apparaten ontmanteld te worden en er hoeven geen nieuwe grondstoffen te worden aangeboord om een nieuw apparaat te maken. Gebruikt materieel heeft al werkuren en kilometers gemaakt en dus de kwaliteit al bewezen. Dat iemand het wil verkopen, wil nog niet zeggen dat de kwaliteit verminderd is. Je kunt met gebruikt materieel vaak nog jarenlang toe.

Geef een reactie