Penvergrendeling voor toegangscontrole in jouw huis of bedrijf

0

Hoe werkt een elektrische penvergrendeling of penslot? In de sluitplaat zit een magneet die een pen naar buiten trekt. De toegang wordt middels die pen vergrendeld. De penvergrendeling wordt vaak gemonteerd in een deurstijl, kozijn of bovendorpel. Het is van belang penvergrendeling te kiezen van hoge kwaliteit. Natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan de montage van jouw penvergrendeling. Je weet dus zeker dat je je geen zorgen hoeft maken over de toegangscontrole in jouw huis of bedrijf, want je bent extra beveiligd. Doorgaans zijn de pensloten inbouwmodellen. Voor glazen deuren is een opbouwmodel leverbaar. Met geschikte beugels kunnen sommige andere modellen ook als opbouw model worden gemonteerd.

De opties van penvergrendeling

De elektrische penvergrendeling bieden diverse opties. Deze pensloten, die een 12 volt dc-voeding hebben, hebben een houdkracht van tussen de 800 en 2.000 kg. Het zijn doorgaans inbouwmodellen en zijn alleen geschikt voor binnenshuis. Ze beschikken over een auto-lock, daardoor kunnen ze met een tijdsvertraging van 0, 3, 6 of 9 seconden worden gesloten. Ze beschikken ook over een outputstatus. Door een deurstatus-indicator wordt gecontroleerd of een deur dicht zit. Is inbouw van de penvergrendeling niet mogelijk? Dan is het mogelijk om te kiezen voor opbouwmontage met beugels. 

Hikvision IP camerabeveiliging

Kies je voor Hikvision IP camera beveiliging? Met Hikvision IP camerabeveiliging weet je zeker dat je beschikt over hoogwaardige beveiligingscamera's. De beveiligingscamera's van dit bedrijf zijn immers al meerdere malen internationaal bekroond met prestigieuze Golden Awards. Door te kiezen voor Hikvision IP camerabeveiliging weet je zeker dat je, zowel binnen de particuliere als de zakelijke markt, kiest voor een uiterst betrouwbare beveiligingsoplossing. Heb je besloten om IP-camera's te installeren? De installatie van deze camera's is over het algemeen zeer gebruiksvriendelijk. De camera hoeft slechts eenmaal handmatig te worden gericht. Vervolgens kun je via jouw computer de zoom en focus van de lens aanpassen. Dankzij die functionaliteit kun je veel tijd besparen. Bovendien zorgt die functionaliteit ervoor dat de vrijheid bij het opnemen van duidelijke camerabeelden maximaal is. Aangeraden wordt om bij Hikvision IP camerabeveiliging te kiezen voor een camera uit de nieuwe reeks IP-invision camera's. Je beschikt dan over een camera met een hoge resolutie en een groot dynamisch bereik.

Het installeren van een Hikvision IP camera

Natuurlijk moeten de Hikvision IP camera en recorder op de juiste wijze worden geïnstalleerd. Die installatie vereist technische kennis en enige mate van voorbereiding. Waar vind je de benodigde kennis? Je kunt diverse websites bezoeken met Hikvision IP camera's voor een duidelijke handleiding.

Geef een reactie