Ontdek de nieuwe brillentrends

0

Vroegen droegen we brillen puur en alleen om beter te zien. Tegenwoordig zijn brillen naast functioneel ook een modeaccessoire. Zowel dames als heren maken hun outfit compleet met een passende bril. Ga je voor hippe monturen of houd je meer van een vintage stijl? Alles is mogelijk met de brillen van nu. Opvallend is dat steeds meer bekende mode- en zelfs automerken zoals Jaguar, brillen aanbieden. Er is dus keuze genoeg voor jou. Lees snel verder om inspiratie op te doen. 

Metalen monturen

Ben jij van plan om binnenkort een nieuwe bril te kopen? Dan is het de hoogste om na te denken over wat voor montuur je mooi vindt. Een bril bestaat uit glazen en een montuur. Op de sterkte van de glazen heb je uiteraard geen invloed, maar je kunt wel kiezen voor een passende montuur. Tegenwoordig is het hip om te gaan voor metalen monturen. Deze zijn trendy, maar tegelijkertijd tijdloos. Hierdoor raak je nooit uitgekeken op metalen monturen. Daarnaast is het voordeel dat deze monturen niet erg opvallend zijn. Zo passen ze vrijwel bij iedere outfit. Wist je dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren wanneer je voor metalen monturen gaat? Zo zijn goud, zilver, brons, blauwe en zwart bijvoorbeeld allemaal mogelijk. 

Duurzame monturen

Wereldwijd is er steeds meer aandacht voor het milieu. Consumenten kopen dan ook in toenemende mate duurzame producten. Dit zien we terug in de brillentrends. Monturen die gemaakt zijn van duurzame materialen winnen aan populariteit. Op de brillenmarkt komen er zelfs merken bij die zich specifiek richten op het aanbieden van duurzame monturen. Een voorbeelden van zo’n merk is het Amerikaanse merk Dick Moby, maar ook bij Charlie Temple weet je modieuze duurzame monturen te scoren. Of je nou gaat voor een bril manof een mooie bril voor vrouwen. Duurzame monturen passen bij iedereen. 

Hippe leesbrillen

Het kan voorkomen dat je overdag prima ziet, maar dat lezen je minder gemakkelijk afgaat. Een leesbril is dan een perfecte oplossing. Zo hoef je gedurende de dag geen bril te dragen. Je zet de bril alleen op als je van dichtbij iets moet lezen. Als je een leesbril nodig hebt, kun je deze goedkoop halen bij de lokale drogisterij. Wil je iets modieus? In dat geval zijn er genoeg hippe leesbrillen te vinden. Steeds meer mensen gaan bijvoorbeeld voor oversized leesbrillen die een vintage look geven. Anderen gaan weer voor leesbrillen met doorzichtige monturen. Deze passen bij iedere outfit. 

Geef een reactie